Lugn nyårsnatt i Skåne

Sofie Österheim på polisens kommunikationscentral uppger att runt 40 personer har omhändertagits mellan 21.00 på nyårsaftons kväll till klockan sex på nyårsdagens morgon.
– Det har varit en lugn nyårsnatt, lite stökigare än en vanlig fredagskväll, säger hon.
Klockan 01.20 misshandlades en ung man av tre till fyra gärningsmän på en fest på Storgatan i Kvidinge. Strax därefter greps en man på Möllevångstorget i Malmö i samband med ett gängbråk.
Han misstänks nu för misshandel. En person fördes till sjukhus i en polisbil. Vid tvåtiden så greps en 35-årig man som misstänks för att ha misshandlat en 45-åring på en krog på Hamburgsgatan i Malmö.
Klockan 02.40 påträffades en knivskuren man på Ehrensvärdsgatan.
– En uppringare har sett en blodig man som ska vara knivskuren. Målsägaren är väldigt berusad och så vi har inte kunnat få någon information från honom, säger polisens pressinformatör Calle Persson
Klockan 00.21 brann en balkong på Ramels väg i Malmö. Ingen människa skadades vid den branden.
Klockan 00.24 brann en balkong på Bennets väg. En katt räddades i samband med eldsvådan ur en lägenhet.
Strax därefter brann det i en fastighet på Storgatan i Malmö sedan en raket slagit ner i någon form av låda tillhörande byggnaden.
Precis innan ett fick en man Hillarp utanför Ängelholm en raket i huvudet. I samband med det så utbröt en brand i en ladugård, som dock snabbt kunde släckas.

Dagens fråga

Missar du ofta att äta frukost?

Loading ... Loading ...
×