Redhawks värvar offensiv back

Patrik Nevalainen ser ut att bli Redhawks nästa nyförvärv. Peo Larsson, Malmös sportchef, är muntligen överens med 23-åringen, som har spelat i finska Lukko Rauma under de två senaste säsongerna. – Ja det kan man säga. Det gäller ett tvåårskontrakt, avslöjar han. Nyförvärvet kommer till en början från Umeå och är ishockeyfostrad i Björklöven. Förutom spel i finska Lukko gjorde 23-åringen även fem matcher för Timrå i elitserien i fjor. – Det är en liten och spelande back. Ingen stor och tuff spelare. En högerfattad lirare, säger Peo Larsson. För de rödhökar som har gått i ovisshet efter säsongen börjar läget nu klarna. Tomas Wallgren fick i veckan besked om att det inte blir något spel i Malmötröjan till hösten. Däremot kommer Daniel Casselståhl, Teemu Kesä, Thomas Larsson och Victor Öhman att erbjudas förlängning enligt Peo Larsson. För Anton Blomqvist, som var nära att få avsluta säsongen i AHL, har Malmös sportchef ännu inte tagit något beslut. – Jag ska prata med ”Blomman” och se om han vill åka över till Nordamerika eller stanna här. Han är en hygglig back. Klart är däremot att publiken i Malmö arena får fortsätta att se Malmös dansk Nichlas Hardt nästa säsong. – Han hade en klausul om att få lämna men den skulle han ha utnyttjat innan den 15:e april och det har han inte gjort, avrundar Peo Larsson.

Dagens fråga

Märkte du av det märkliga väderfenomenet igår morse?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Webbkryss

×