Jobb med jacuzzi kan bli vardag för de elever som väljer spautbildningen på Drottnings Blankas gymnasieskola i Helsingborg. Foto: Stefan Sandström/Arkiv

Nya spa och fitnessutbildningar

Drottning Blankas gymnasium har sitt säte i Varberg och driver gymnasieskolor på fem sydsvenska orter. Skolinspektionen har gett klartecken till etablering i Helsingborg. Fyra utbildningar startar i höst: spa och fitness, stylist, beteendevetenskap och management, skriver Helsingborgs Dagblad. Däremot fick Drottning Blanka nej på sin ansökan om att få anordna utbildningar i modedesign och inredningsdesign. Risken är att det skulle slå för hårt mot det estetiska program som drivs i kommunens regi, heter det från skolinspektionen.

Dagens fråga

Har du ställt fram balkong- eller utemöblerna än?

Loading ... Loading ...
×