på Signalgtan 5 i Västra hamnen att det är byggt av ett plåtföretag. Byggmetoden är utvecklad av Stanly-plåtoch dess ledare Tomas Johnsson tror fortfarande på idén.

Huset nästan fullt uthyrt redan nu

Det syns att huset på Signalgatan 5 är byggt av ett plåtföretag. Hela fasaden är klädd med plåt, men det är hur huset är konstruerat som gör det speciellt och som är den idé Stanlyplåt ville satsa på. Företagets ledare Tomas Johnsson tror egentligen fortfarande på idén: – Bygget har blivit väl mottaget av hantverkarna. Det är lättjobbat. Bygget är så gott som klart. Konkursförvaltaren tänker se till att slutföra resten innan huset läggs ut till försäljning. 24 av de 28 lägenheterna är redan uthyrda och enligt Jörgen Andersson på Ackordcentralen finns det gott om intressenter till dem som ännu är tomma. – Just nu skriver vi inga kontrakt – vi måste reda ut vissa grejor först – men vi skall kunna sälja ett fullt uthyrt hus. När det gäller själva plåtverkstaden vid Baragatan tror Jörgen Andersson att det inte skall bli alltför svårt att hitta en köpare. – Vi har intressenter på verksamheten redan nu. Man kan sälja företaget allt i ett eller välja att bryta ut vissa saker och sälja dem för sig. Det som avgör är hur man får in mest pengar.

Dagens fråga

Klagar du på kaffet på jobbet?

  • Nej (70%, 408 Röster)
  • Ja (30%, 175 Röster)

Antal röster: 583

Loading ... Loading ...
×