Foto: Lars-Erik Gille

De hungerstrejkar för
ett demokratiskt Iran

Banderollerna och plakaten gruppen har satt upp vädjar om ett demokratiskt Iran. – Vi vill visa att vår låga fortsätter att brinna. Även om Iran stryper nyhetsrapporteringen så fortsätter förtrycket, säger han. – Det som händer i Iran är radikalt och det kräver radikala motreaktioner, säger Ardavan Khoshnood. Han vill se att Sver ige avbryter alla diplomatiska relationer med Iran. Föreningen för Demokrati i Iran är en förening som verkar för ett demokratiskt styrt Iran. Vare sig man är rojalist eller republikan är man välkommen. Free Iran är enade om en enda fråga: att den sittande regeringen måste bort. Gruppen stödjer varken den vinnande presidentkandidaten Mahmoud Ahmadinejad eller Hossein Mousavi, den oppositionella motståndaren i det omstridda valet nyligen. – De sitter i samma båt. Vi röstade inte och vi vill inte ha tillbaka vår röst. Vi vill ha tillbaka Iran, säger Ardavan Khoshnood.

Dagens fråga

Har du ställt fram balkong- eller utemöblerna än?

Loading ... Loading ...
×