först upplagan av rockfesten Kulturkrock i Parken. Foto: Mats A Klingen

De laddar för kulturkrock i Parken

Fem lokala band är redan anlitade inför inomhusfestivalen den 10 oktober i Parken, säger initiativtagarna Peter Kronström och Peter Löfqvist. För att locka den ibland svårflörtade Trelleborgspubliken gäller fritt inträde under hela kvällen, vilket är möjligt eftersom alla banden spelar gratis. – Ingen kan i alla fall klaga på att biljetterna är för dyra, säger Peter Löfqvist. Arrangörerna hoppas att en del sponsorer ska nappa, ett måste för att dra runt gratisarrangemanget. – Eventuellt överskott ska skänkas bort till ungdomar som sysslar med kultur i Trelleborg, säger Peter Kronström. Eftersom många band redan var uppbokade blev det inte tid för en sommarfestival. Men en rockfest under hösten behöver inte vara en nackdel, tycker Peter Löfqvist. – Det händer inte mycket i oktober, så det känns extra kul att göra något då. Hittills är banden Lovehandles, Precious, So What och Turning Leaf klara för kulturkrocken.

Dagens fråga

Tänker du rösta i riksdagsvalet?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
×