först upplagan av rockfesten Kulturkrock i Parken. Foto: Mats A Klingen

De laddar för kulturkrock i Parken

Fem lokala band är redan anlitade inför inomhusfestivalen den 10 oktober i Parken, säger initiativtagarna Peter Kronström och Peter Löfqvist. För att locka den ibland svårflörtade Trelleborgspubliken gäller fritt inträde under hela kvällen, vilket är möjligt eftersom alla banden spelar gratis. – Ingen kan i alla fall klaga på att biljetterna är för dyra, säger Peter Löfqvist. Arrangörerna hoppas att en del sponsorer ska nappa, ett måste för att dra runt gratisarrangemanget. – Eventuellt överskott ska skänkas bort till ungdomar som sysslar med kultur i Trelleborg, säger Peter Kronström. Eftersom många band redan var uppbokade blev det inte tid för en sommarfestival. Men en rockfest under hösten behöver inte vara en nackdel, tycker Peter Löfqvist. – Det händer inte mycket i oktober, så det känns extra kul att göra något då. Hittills är banden Lovehandles, Precious, So What och Turning Leaf klara för kulturkrocken.

Dagens fråga

Ska du resa bort under påskhelgen?

Loading ... Loading ...

Tv

×